2012/2013

Tijdens het seizoen 2012/2013 speelt en traint Nieuw-Lekkerland voor het eerst op de nieuwe accomodatie.

De trainingen vinden nu altijd op kunstgras plaats. Dat betekent dat de trainingen vrijwel altijd doorgaan. Ook de meeste thuiswedstrijden worden op kunstgras gespeeld.

Op termijn moet blijken dat dit voordelig is voor de resultaten van de Nieuw-Lekkerlandse teams.

Veel kampioenen

Dit seizoen worden er veel kampioenschappen behaald. Zowel in de najaarscompetitie als in de voorjaarscompetitie zijn er kampioenschappen te vieren.

Ook wordt er een kampioenschap in een hele competitie behaald door A1.

Galerie

Kampioensmedaille

Hieronder nog meer seizoenen met kampioenen.

2011/2012
2010/2011
2009/2010
2008/2009
2007/2008
2006/2007
2005/2006
2004/2005
2003/2004
2002/2003
1994/1995

Najaar en voorjaar

Voor de meeste pupillenteams en ook een aantal juniorenteams is het seizoen door de KNVB verdeeld in een najaarscompetitie en een voorjaarscompetitie.

Het doel is om in de voorjaarscompetitie de sterkste teams in een nieuwe poule in te delen. Ook de minder sterke teams komen dan in een nieuwe poule.

Op deze manier zullen meer teams kans maken op een kampioenschap. Daar droomt toch iedere speler van!

F2

Op 15 december 2012 heeft F2 de primeur. Zij zijn het eerste team dat het najaarskampioenschap heeft behaald op het nieuwe complex.

Helaas bleek het team het kampioenschap te hebben behaald zonder die dag zelf in actie te zijn gekomen. Dus een kampioensfeestje op het veld zat er helaas niet in.

F2 teamfoto in de nieuwe kantine

Op deze zaterdag waren de trainer van Nieuw-Lekkerland 1, Marco van Rijn en de eerste elftalspelers Erwin Groenendijk en Damien Müller speciaal naar de kantine gekomen om de spelers te huldigen.

Op de foto staan de volgende spelers van links naar rechts: Senna Moerman, Milan Bakker, Saul de Jong, Leon de Vries, Justin Vuurens, Michael Schutte en Joran Struik.
Achter de spelers staan Sjoerd Rietveld (trainer), Marco van Rijn (trainer Nieuw-Lekkerland 1), Walter den Ouden (trainer) en Anja Schutte (leidster).

B2

Zonder zelf te spelen bleek B2 op 15 december 2012 toch kampioen geworden te zijn doordat de concurrent tijdens de laatste wedstrijd punten verspeelde.

Opvallend was dat het team bijna het hele seizoen is getraind door 2 A2-spelers: Perry van Zoest en Danny Renneke.

Nieuw-Lekkerland B2 najaarskampioen 2012-2013

Op de foto op de achterste rij v.l.n.r.: Jimmy Simons, Derek Schippers, Jessie Simons, Daniel van de Vreede, Wesley Klomp, Tim Struik en Stefan Vermeij.
Op de voorste rij: Remco Roosenburg, Mark van der Zee, Perry van Zoest (trainer), Danny Renneke (trainer), Daan Hol, Andre Klomp (leider) en Martin Klomp (sponsor).
Op de foto missen we Daan de Vreede, Rick Mulder en Ronnie Blomaard.

A2

Ook A2 behaalde op 15 december 2012, de laatste speeldag, zonder te spelen het najaarskampioenschap. Men had weliswaar nog één wedstrijd te spelen met een voorsprong van 3 punten, maar het doelsaldo was dermate hoog dat ook een eventuele verliespartij het kampioenschap niet in gevaar bracht.

Nieuw-Lekkerland A2 najaarskampioen 2012-2013

Op de foto op de voorste rij van links naar rechts: Joël Vermeulen, Quint Slingerland, Sjoerd Rietveld, Max van Vugt, André Visser, Bart Gaal, Wesley Capelle, Ruben Buitendijk en Timon Hartsuiker (leider).
Op de bovenste rij v.l.n.r.: Dennis de Groot, Danny Renneke, Menno van der Zee, Jeremy Molenaar, Perry van Zoest, Bonno Blomaard en Remy J******.
Helemaal boven trainer Ron Renneke. De andere trainer, Martin Buitendijk, ontbreekt op de foto.

Op verzoek van een speler is zijn naam geanonimiseerd in het kader van de AVG.

A1 kampioen 2e klasse

Net als het seizoen ervoor heeft Nieuw-Lekkerland A1 het kampioenschap in de 2e klasse behaald.

Waar het in het voorgaande seizoen gebeurde met dispensatiespelers, waardoor geen promotie naar de 1e klasse volgde, waren er in dit seizoen geen dispensatiespelers en is wel pronotie naar de 1e klasse verdiend.

Nieuw-Lekkerland A1 kampioen 2e klasse

F1 voorjaarskampioen

Op 21 april 2013 is Nieuw-Lekkerland F1 door een 1-2 overwinning uit bij naaste belager Oranje Wit F2 onbereikbaar geworden voor de concurrenten en dus kampioen geworden in de voorjaarscompetitie!

De kampioenen zijn door de sponsor onthaald op een bezoekje aan Mc Donalds en daarna zijn ze op ons eigen sportpark gehuldigd.

Nieuw-Lekkerland F1

Op de bovenste rij van links naar rechts: Leidster Thea Eikelboom, Ieme de Lange, Stefan van Donk, Deron Verhulst, Kurt Kranenburg, Nick Schutte en trainer Dion van Donk.
Onderste rij van links naar rechts: Trainer Hugo van Zijtveld, Niek Profily, Robin den Ouden, Mikai van Zijtveld en Twan Eikelboom.

F2 ook voorjaarskampioen

Na het najaarskampioenschap heeft Nieuw-Lekkerland F2 ook het voorjaarskampioenschap van dit seizoen in de wacht gesleept.

Het behalen van een kampioenschap is al een unieke gebeurtenis, maar het behalen van 2 kampioenschappen in één seizoen komt niet vaak voor. Bij onze vereniging heeft het F3 van 2006/2007 en het E3 van 2009/2010 voor het laatst zo'n prestatie geleverd.

Nieuw-Lekkerland F2 voorjaarskampioen 2012/2013

Op de foto staand van links naar rechts: Saul de Jong, Senna Moerman, Milan Bakker, Michael Schutte, Joran Struik, Justin Vuurens.
Liggend van links naar rechts: Leon de Vries, Mark Levin
Achter staan de trainers Sjoerd Rietveld en Walter den Ouden.