Sponsorcommissie

Mocht u sponsor willen worden of een sponsor hebben gevonden dan gelieve u dit te melden bij de sponsorcommissie, die bestaat uit:

E. Marcus
P. Deelen
Ph. Kouwenhoven

Sponsors

Sponsors zijn een belangrijke bron van inkomsten van onze vereniging.
Wij als vereniging moeten onze sponsors dan ook koesteren.
Door een aantal links naar sites van onze sponsors te bieden, kunt u een kijkje nemen of onze sponsors mogelijk ook iets voor u kunnen betekenen.

Heeren van Lekkerland

Business club De Heeren van Lekkerland is de club van sponsors van vv Nieuw-Lekkerland.

Business club De Heeren van Lekkerland

Als lid van deze Business Club is de toegang tot wedstrijden van Nieuw-Lekkerland 1 gratis.

Gesponsorde acties

Op deze pagina vindt u ook nieuws over hoe u de vereniging kunt steunen via gesponsorde links naar sites van bedrijven. Ook kunt u deelnemen aan een inleveractie waarmee u de vereniging kunt helpen voetbalmaterialen aan te schaffen.

Sponsors op bezoek bij IHC in Kinderdijk

Op vrijdagmiddag 25 januari 2013 zijn een flink aantal sponsors van vv Nieuw-Lekkerland op bezoek geweest bij IHC in Kinderdijk.

De sponsors waren hiertoe uitgenodigd door de sponsorcommissie van Nieuw-Lekkerland, die de sponsoren aansluitend aan het bezoek een warm buffet aanbood in de kantine van onze vereniging.

In de ontvangstruimte van IHC in Kinderdijk waren zo'n 45 belangstellenden aanwezig die daar een mooie presentatie over IHC kregen van Jelle Bouman, die bij IHC verantwoordelijk is voor de inkoop van ondermeer staal.

Na de gloedvolle presentatie werden de sponsoren door Jelle ook nog rondgeleid over het terrein en door een hal waar aan een bijna gereed baggerschip de laatste hand werd gelegd. Het schip wordt op 2 februari 2013 te water gelaten.

Nieuw-Lekkerland F1 in het nieuw

Sponsor JDL Diesel Techniek Services uit Nieuw-Lekkerland heeft F1 nieuwe tenues en tassen geschonken.

Nieuwe tenues en tassen voor F1

Op 1 december was Wensveen Automobielbedrijven uit Alblasserdam en Hendrik-Ido-Ambacht sponsor van de week.
Wensveen is al ruim 25 jaar hoofdsponsor van de jeugd van Nieuw-Lekkerland. Op alle tenues van de jeugd van Nieuw-Lekkerland siert het logo van Wensveen de voorkant van de shirts. De logo's van teamsponsors worden op de achterkant van de shirts aangebracht.

Nico Treure wordt bedankt voor de jarenlange sponsoring

Op de foto hierboven bedankt Philip Kouwenhoven directeur Nico Treure van Wensveen voor de jarenlange goede relatie tussen Nieuw-Lekkerland en zijn hoofdsponsor voor de jeugd.

Nieuw-Lekkerland VR1 in het nieuw

In Nieuw-Lekkerland woont een dichter, Nico Herlaar. Hij is beter bekend als Nic. Deze Nic heeft samen met Sporthandel Kouwenhoven (SKTeamsport) het vrouwenteam van Nieuw-Lekkerland voorzien van nieuwe tenues en schoenen.

Nieuw-Lekkerland VR1

Van DA Drogist de Zwart ontving het team een mooie verzorgingskoffer.

Nieuw-Lekkerland F1 en F3 in het nieuw

Nieuw-Lekkerland F1 en Nieuw-Lekkerland F3 hebben nieuwe Kelme tenues ontvangen van sponsor Van Rijnsbergen Elektrotechniek uit Nieuw-Lekkerland ( www.vanrijnsbergen.nu).

Nieuwe tenues voor F1 en F3

Voor de gelegenheid zijn F1 en F3 samen op de foto gegaan met sponsor Theo Mets van Van Rijnsbergen Elektrotechniek. F1 staat links op de foto en F3 op het rechter deel.

Nieuwe tenues Nieuw-Lekkerland 4

Nieuw-Lekkerland 4 is in het nieuw gestoken door 2 sponsoren: SSP, Stockpile surveying and protection B.V. uit Barendrecht en Multiskills uit Nieuw-Lekkerland.

Nieuwe tenues voor Nieuw-Lekkerland 4

Nieuwsbericht Kelme

Vanaf september 2011 is er een samenwerking gestart tussen vv Nieuw-Lekkerland, Kelme en Sporthandel Kouwenhoven.

Als onderdeel van de samenwerking is er een nieuwe kledinglijn voor onze vereniging samengesteld. De producten van deze kledinglijn zijn te koop bij Sporthandel Kouwenhoven.

Lees meer over de samenwerking met Kelme

Kelme shirts voor A1

Als 1e jeugdteam heeft heeft A1 nieuwe shirts uit de nieuwe Kelme lijn ontvangen.

De shirts werden op 1 oktober officieel uitgereikt door de heer Fiole van hoofdsponsor van de jeugd Ford Wensveen.

Lees meer

Kelme nieuwe tenuesponsor

Nieuw juniorenshirt van Kelme Op 3 september is het contract getekend, waarmee Kelme zich heeft verbonden als tenuesponsor van onze vereniging.

Vanaf nu zullen alle nieuwe tenues door Kelme geleverd worden. Door de gehele vereniging zal dan dezelfde kledinglijn worden gehanteerd.

Helaas is het niet mogelijk om alle teams tegelijkertijd van nieuwe tenues te voorzien. Ieder seizoen zullen enkele teams nieuwe shirts krijgen, die er uit zullen zien zoals hiernaast afgebeeld.

Ook trainingspakken en inloopshirts zullen door Kelme worden geleverd.

Zoals bekend is Wensveen al meer dan 25 jaar hoofdsponsor van de jeugd van Nieuw-Lekkerland. Alle shirts zullen dan ook Wensveen als shirtsponsor hebben. Voor trainingspakken kunnen eventueel andere sponsors worden gezocht via de sponsorcommssie.

Bekijk de gehele kledinglijn van Kelme

De gehele kledinglijn is ook te verkrijgen bij Sporthandel Kouwenhoven.

Sponsors van onze vereniging

vv Nieuw-Lekkerland heeft een aantal sponsors met een website. Neem daar eens een kijkje om meer van onze sponsors te weten te komen:

Sponsor jeugd: Automobielbedrijf Wensveen BV
Subsponsor:     Rabobank Alblasserwaard Noord en Oost
Subsponsor:     Korteland Schilders CV
Subsponsor:     Aantjes-Hofman BV
Subsponsor:     Nicogram Automatisering BV
Subsponsor:     Sporthandel Kouwenhoven